Wenkbrauwen

Wenkbrauwen epileren

Epileren “Threading” met touw is een techniek om onzichtbare haartjes te verwijderen en een techniek waarmee de meest strakke wenkbrauwen op een snelle manier gecreëerd kunnen worden. Het is een hele oude techniek die stamt uit de tijd van Cleopatra en wordt ook wel de oosterse techniek genoemd. Het is een makkelijke en zeer effectieve oplossing om van ongewenste (gezichts) beharing af te komen.

Alle donshaartjes worden door de draaiende beweging meegenomen. Geen wax die de huid ethreadingerst verwarmd of uitrekt en de elasticiteit van de huid kan verminderen. Dit is een perfecte, zeer goede efficiënte methode om langdurig van ongewenst haar af te zijn. Het is een van de beste methodes voor gezicht ontharen. U zult dat (gaan) beamen. Deze methode verwijdert de meest fijne haartjes met wortel en al. U kunt dus uw gehele gezicht ontharen met touw, wenkbrauwen epileren met draad of bovenlip ontharen met touw.

Het epileren met touw word hedendaags nog steeds in veel Oosterse culturen gebruikt voor de verwijdering ongewenst lichaamshaar. Tevens is epileren met touw een techniek die in vele salons gebruikt wordt om op een snelle manier de wenkbrauwen van de klant te stijlen.

Epileren met draad is de beste en meest doeltreffende methode om lang van het ongewenste haar af te zijn. Het eindresultaat is perfect en blijft lang goed. Na een aantal behandelingen zal het haar wat terug komt ook nog verminderen

Deze behandeling is bij ons voor u beschikbaar en onze tarieven zijn zeer scherp.

Uw behandeling voor wenkbrauwen en gezichtsbeharing kost € 10,50

Uw behandeling wenkbrauwen kleuren kost bij ons slechts € 10,50

Voor deze behandeling kunt u altijd zo bij ons binnenlopen of bel voor een afspraak 0320 221508