Haarmodelijn

Haarmodelijn

 

Het voorjaar en de zomer van 2017 zijn aangebroken. De nieuwe haarmodelijn

 

De kapsels voor de lente en zomer 2017 zien er prachtig uit het belooft een verrassend korte en hete (lees: sexy) zomer te worden. Of je nu gaat voor een diagonale boblijn met lange voorkant en korte achterkant in warme bruine tinten met lichte accenten of een lob (Lange bob) met lagen in een blonde tint. Met de kleur kan je dit seizoen alle kanten op. De heren gaan dit seizoen verder waar men gebleven is met de haarmode van afgelopen jaar

Het haar moet gezond en glanzend zijn en er moet een goed model in zitten, maar strakke lijnen en scherpe haarcoupes zijn er in lente en voorjaar 2017 niet bij.

Zacht golvend, wavy, vloeiend. Lang haar draagt u losjes opgestoken en met een natuurlijke slag. Het zelfde geldt voor halflange kapsels! Ook het wetlook effect is terug van weggeweest.

In onze salon hebben wij de nieuwste modellengidsen om u helemaal up to date te houden. Samen kunnen wij bespreken wat de mogelijkheden voor u zijn. Wij halen uw beauty naar boven met onze haar-tips en kapsel ideeën.

De zomer (zon, zee en zout) kan een ware aanslag op je haar vormen. Natuurlijk is het heerlijk om je te laten gaan en de verzorging van je lichaam en je haar even op een laag pitje te zetten. Maar soms, en vooral als het om je haar gaat, komt je dat duur te staan. Zorg ervoor dat je deze zomer met mooi zomerhaar doorkomt.

Heb jij al een haarproduct met UV-bescherming? Weet jij wat je kunt doen om ervoor te zorgen dat je haar beter beschermd is tegen chloor en zeezout? En ben jij al op de hoogte van de leukste kapsels voor de zomer?

Wat te doen in de zomer Alcohol in producten creëert bepaalde effecten wat andere producten niet kunnen maar je haar wordt er zo droog van dat  we het liever vermijden. Vooral in gekleurd of gekruld haar, dat zijn de meest gevoelige soorten. Haartrends in de zomer zijn vaak wat losser en dus hoeven er niet al te veel instrumenten aan te pas te komen voor een mooi eindresultaat. Goed geknipt zijn is het belangrijkste