Doneren

haar doneren aan de Nederlandse Haarbank ism kapsalon Rombout

Doneren van uw haar in onze kapsalon in samenwerking met de Nederlandse Haarstichting.

Vanaf heden is het mogelijk via onze kapsalon om uw haar te doneren. Bent u toe aan een andere look en u heeft een flinke bos haar wat eraf moet en komt de te knippen lengte in een vlecht van 30 cm of meer? Dan is doneren van uw haar een geweldig initiatief. Uw maakt een afspraak en geeft aan dat u uw haar wilt doneren aan de Nederlandse Haarbank. Als tegen prestatie delen we de kosten van uw knipbeurt en de donatie.  U betaald 50% van dit totaalbedrag. Bel 0320221508 , email via het contactformulier of kom langs voor meer informatie.

Doneren aan de Nederlandse haarstichting

De Haarstichting heeft het project “Haar voor haar – Steun een  financieel minder bedeelde vrouw met borstkanker en help haar aan een  prachtig haarwerk” opgezet. Als je gezond bent, geldt dat een goed verzorgd uiterlijk meer zelfvertrouwen geeft. Dat is zeker ook zo als je ziek bent. Kanker en behandelingen hiervan hebben vaak gevolgen voor het uiterlijk. Hoewel het veelal om tijdelijke veranderingen gaat, is de impact groot voor degene die het overkomt. Extra aandacht en zorg voor dit veranderende uiterlijk kan veel voor iemand betekenen.

U kunt de Nederlandse Haarstichting helpen als vrijwilliger of met een financiële bijdrage. Uw geld wordt goed besteed! klik op het logo van de Nederlandse Haarstichting om direct aan hen te doneren. Of kom langs in de salon en doneer uw financiële bijdrage an het speciale spaarvarken. Uw bijdrag is welkom en helpt!

Nederlandse Haarstichting

Heeft u een pruik liggen en u gebruikt deze niet meer? Gooi hem dan niet weg maar lever hem bij ons in. Ook deze reeds gedragen haarwerken kunt u doneren aan de Nederlandse Haarstichting. De Nederlandse Haarstichting zorgt ervoor dat uw haarwerk weer en goede plek krijgt en zo weer bijdraagt aan een mooi project.