Haarverzorging

Haarverzorging is belangrijk voor het onderhoud en behoud van haar en hoofdhuid.

Wij werken  samen met Imago Professional Hairstyling en l’Oreal Professionnel. Door deze samenwerking  hebben wij voor u de juiste kennis en producten in huis. Zo is het mogelijk om het haar ook thuis de meest optimale haarverzorging te geven die het verdient. Met een ruime keuze aan producten die in ieders behoefte voldoen kunnen wij u een persoonlijk advies geven.

Imago Professional Hairstyling

imagoproduct
PROFESSIONEEL

Onze imago producten worden gebruikt door professionals en bestaan uit de beste ingrediënten, zorgvuldig geselecteerd.

EERLIJK

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn, dat bewijzen wij. Wij maken geen gebruik van dure marketing campagnes en dat merkt u in de prijs. Mond op mond, zo bereikt onze kwaliteit u voor de beste prijs. In onze salon kunt u extra besparen op uw Imago producten.

BETROUWBAAR

Uw kapper adviseert u over de beste haar producten. Uw kapper kent immers uw haar en weet daarom onze producten op uw specifieke behoeften af te stemmen.

l’Oreal Professionnel

vitamino color

Wij werken al vele jaren samen met l’Oreal en als haarverzorgingsmerk is l’Oreal bij iedereen bekend

Uw kapper adviseert u over de beste haar producten. Uw kapper kent immers uw haar en weet daarom onze producten op uw specifieke behoeften af te stemmen.

Kom gerust langs voor uw persoonlijk verzorgings of stylings advies. Wij helpen ook u graag.

Professionele haarverzorging is ook voor u de beste keus

Uw haar verzorgen doet u niet alleen bij de kapper. Maak daarom gebruik van de professionele kennis en producten van uw kapper om zo de kwaliteit van uw haar optimaal te houden