Imago

IMAGO HAIRSTYLING

Nieuw in onze salon Imago Professional Hairstyling.  Tijdloos in kwaliteit en uitstraling. Recht door zee en betaalbare haarverzorging voor in iedere salon.

 
PROFESSIONEEL

Imago producten worden gebruikt door professionals en bestaan uit de beste ingrediënten die zorgvuldig geselecteerd zijn.

 
EERLIJK

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn, dat bewijzen wij. Wij maken geen gebruik van dure marketing campagnes en dat merkt u in de prijs. Mond op mond, zo bereikt onze kwaliteit u voor de beste prijs.

 
BETROUWBAAR

Uw kapper adviseert u over de beste haar producten. Uw kapper kent immers uw haar en weet daarom onze producten op uw specifieke behoeften af te stemmen.

PRODUCTEN

De producten binnen deze verzorgingslijn zijn zorgvuldig gekozen zodat er voor iedere wens, haar en of huidprobleem een oplossing te vinden is.

BETAALBAAR

Het assortiment is compleet en betaalbaar. We verdelen de producten in 3 groepen.  HAIRCARE, SHAMPOO en STYLING.

HAIRCARE

Voor de verzorging van uw haar en de conditie optimaal te kouden. In deze serie zijn o.a. de volgende producten verkrijgbaar.

Serum herstelt en voedt beschadigde, gespleten en broze haarpunten. Ook zeer geschikt bij het gebruik van een stijltang.Hair Mask is ideaal voor de intensieve verzorging en hydratatie van beschadigd en droog haar. Ideale verzorging na een chemische behandeling.Repair Crème ontwart en laat het haar weer zacht en soepel aanvoelen. Geeft het haar veerkracht dankzij de aanwezige plantenextracten van berk, netel, hop en rozemarijn. Uitermate geschikt voor geverfd en/of gepermanent haar.Color Mask houdt de haarkleuring op niveau en voorkomt het vroegtijdig teruglopen van de kleuring2Fasen leave-in conditioner zorgt voor ontklitting en glans. Uitermate geschikt voor droog en pluizig haar. Het haar wordt gevoed en geniet van een diepgaande vochtinbreng dankzij het hoge gehalte aminozuren en tarwe eiwitstoffen die tot in het kern van de haarvezel binnendringen. Hierdoor wordt het haar makkelijk kambaar. Ideaal na het zwemmen in chloorhoudend water of voor gepermanent haar om de krulvorming te verbeteren. Verbetert de kleur en beschermt geblondeerd haar.

Imago